تعداد بازدید: ۲۴۳۷
کد خبر: ۱۰۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵

برگزاری دوره مربیگری بانوان سطح دو فوتسال آسیا                

مراسم افتتاحیه دوره مربیگری بانوان سطح دو فوتسال آسیا صبح امروز در مرکز ملی فوتبال برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، دوره مربیگری سطح دو فوتسال آسیا در بخش بانوان صبح امروز در مرکز ملی فوتبال با حضور حسین شمس، علیرضا رعدی، نیما نکیسا، مربیان تیم ملی، بازیکن تیم ملی و مربیان لیگ برتری فوتسال بانوان برگزار شد.

در ابتدای این نشست حسین شمس خطاب به شرکت کنندگان در این دوره گفت: از شما می خواهم همواره به دنبال به روز کردن علم خود در بخش مربیگری باشید تا بتوانید با علم به روز شاگردان خود را تربیت کنید. اکنون از مرحله تکنیکی وارد مرحله تاکتیکی شده اید و باید با همسان کردن این دو موضوع شرایط را به گونه ای فراهم کنید که شاگردان خوبی تربیت کرده و در واقع نتایج دلخواه خود را بگیرید.

برگزاری دوره مربیگری بانوان سطح دو فوتسال آسیا                

در ادامه ، علیرضا رعدی، مدرس این دوره گفت: امیدوارم دوره خوب و مفیدی را پشت سر بگذاریم. با برگزاری کلاس آموزش مربیگری سطح دو فوتسال آسیا قصدمان این است که به علم و دانش شما شرکت کنندگان اضافه شود و با علم به روز در بحث آموزش، اقدامات خود را انجام دهید. بدانید تمرین، ممارست، یادگیری و مطالعه مداوم نکته هایی است که باعث موفقیت و رسیدن به هدف می شود. از شما میخواهم برای رسیدن به سطح های بالاتر، از مطالعه و یادگیری مداوم دست برنداشته و برای روند رو به رشد فوتسال بانوان تلاش کنید .

در پایان نیما نکیسا، رییس دپارتمان آموزش خطاب به شرکت کنندگان گفت: خوشحالم در جمع مفاخر و عزیزان مربی هستم. امیدوارم در فضای بالاتر و بهتر فعالیت داشته باشید. ارتقا سطح کیفی فوتسال و فوتبال بانوان جزء اولویت های ما است. بر همین اساس دوره های مختلف آموزشی را برگزار خواهیم کرد تا به این هدف برسیم.

برگزاری دوره مربیگری بانوان سطح دو فوتسال آسیا                

وی افزود: 150 کلاس مختلف را برگزار و نشستهای گوناگونی را با مربیان بانوان و آقایان تشکیل داده ایم تا با بررسی و آنالیز نقاط ضعف و قوت، بتوانیم در مسیر توسعه و رشد قرار بگیریم. امیدوارم اتفاقات خوبی در این زمینه رخ دهد و من به عنوان عضوی از این خانواده در کنار شما هستم تا بتوانیم در مسیر موفقیت و توسعه قرار بگیریم. همانطور که می دانید در دوره مربیگری A آسیا برای اولین بار در تاریخ فوتبال و فوتسال کشور توانستیم مجوز حضور کمک مدرس بانوان در کنار مدرس آقا را گرفتیم. بدون شک با کمک وتلاش می توانیم در مسیر توسعه قرار بگیریم.

گفتنی است، در این دوره طاهره مبرا، سمیه کاظمی، صغری دولتی زاده، شیرین دباغ نصیری، شیما کریمی، نسیم السادات مهاجرانی، معصومه رضازاده، مرضیه فتحی، فاطمه جنالی پور، محبوبه نعمتی، لیلا اسدی، فرزانه توسلی، فائزه جعفرزاده، عاطفه رحیم بخش، آمنه محمودی، نیلوفر اردلان و مهسا ایران منش حضور دارند.

برگزاری دوره مربیگری بانوان سطح دو فوتسال آسیا                

گفتنی است، دوره فوق از امروز آغاز شده و تا یکم آذرماه نیز ادامه خواهد داشت.

274
قاب خاطرات
274
گزارش تصویری
274
ویدئوها
274
آخرین اخبار

حضور مسئولان اراک و باشگاه آلومینیوم در اردوی تیم ملی امید

ناظر ویژه انضباطی به دو کمک داور ویدئویی اضافه شد

ویدیو: گفت و گو با ساحلی بازان در خصوص اردوی تیم ملی

ویدیو: آخرین تمرین ساحلی بازان در سالن بدنسازی پک

حضور رئیس کمیته فوتبال ساحلی در تمرین ساحلی بازان

حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در رقابت‌های لیگ برتر و دسته یک

اعلام اسامی داوران ۵‌ دیدار از هفته شانزدهم لیگ یک

جلسه رئیس فدراسیون با رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص تیم ملی/تاکید اینفانتینو بر مباحث مطرح شده در فینال کافا 

برف چاشنی تمرین پرنشاط شاگردان روانخواه در اراک

اعلام اسامی داوران هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال

274
پربازدیدترین ها

۲۶ بازیکن به تیم ملی امید دعوت شدند

اعلام اسامی داوران هفت دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر

برگزاری بالاترین دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا در مرکز ملی

برگزاری سمینار دانش‌افزایی نیم فصل داوران لیگ برتر

روزنامه الکترونیکی فدراسیون شماره 270/سایه‌ات مستدام حشمت خان فوتبال ایران

 اعلام اسامی داوران دیدار تراکتور و پرسپولیس

اعلام داور دیدار ذوب آهن و شمس آذر قزوین

گزارش تصویری از برگزاری جلسه هم اندیشی مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری فوتسال با ارکان قضایی فدراسیون فوتبال

چالش‌های چندلایه حضور ایران در جام جهانی

گزارش تصویری دوره دروازه‌بانی فوتبال سطح A آسیا

274
274